T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SİLİVRİ - Prof Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi

Pansiyon Hakkında

     Okulumuz pansiyonu okul bahçesinde olup kız ve erkek öğrenciler için iki bölümden oluşmaktadır.

     Kız ve erkek pansiyonumuz 90´ar öğrenci kapasiteli olup toplam 180 öğrenciyi barındıracak niteliktedir.

     Pansiyonumuz 4 katlı olup giriş katta yemekhane, ambar memuru ve pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı odası bulunmaktadır. 1. kat etüt odaları katıdır. etüt odaları 8 kişilik olacak şekilde düzenlenmiştir. 2. ve 3. katta öğrenci odaları ve bir belletmen öğretmen odası bulunmaktadır. Odalar da ranza düzeni mevcuttur. Odaların kapasitesi 4 kişiliktir.

     Paralı yatılı öğrenciler yatılılık taksitleri ödemeleri ve parasız yatılı öğrencilerin harçlıkları ambar memuru tarafından yapılmaktadır.

     Öğrencilerimiz etütlerini ve her türlü çalışmalarını çalışma odalarında yapmaktadır. Pansiyonumuzda öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri ve televizyon izleyebilecekleri birer dinlenme odası mevcuttur.

     Yemekhanemiz 160 öğrenci kapasitelidir. Yemekhanemizde yatılı öğrencilerimiz için açık büfe sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği mevcuttur. Ayrıca etüt saatlerinde yatılı öğrencilerimize ara öğün verilmektedir.

     Pansiyonun zemin katında çamaşırhane mevcuttur. Ayrıca her katta birer çamaşır makinesi bulunmaktadır.Öğrencilerimiz her gün okul yönetimince belirlenen saatlerde banyoları ve çamaşırhaneleri kullanabilmektedir. Banyolarımızda 24 saat sıcak suyumuz mevcuttur.

    Pansiyonumuzda her gün belletmen öğretmen nezaretinde etüt programı uygulanmaktadır. Öğrencilerimizin etütlere katılımı zorunludur.

    Öğrencilerimiz velilerinin belirlediği hafta aralıklarına göre evci çıkmaktadır. Evci çıkışları her Cuma bayrak töreninden sonra Pazar akşamları saat 18:30'a  veya önceden bilgilendirmek şartıyla Pazartesi 08:30´a kadardır.

    Yatılı öğrencilerimiz hafta içi okul yönetimince belirlenen gün ve saatlerde çarşı iznine çıkıp ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.

    Pansiyon iç yönergesi pansiyonumuzda uygulanacak kuralları kapsamakta ve her yıl güncellenerek öğrencilere duyurulmaktadır.

 

Pansiyon Girişi Kız Öğrenci; 

                                       

                                        17-08-2018                                                                                          









Pansiyon Girişi Erkek Öğrenci; 


17-08-2018



Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.08.2018 - Güncelleme: 25.07.2023 23:17 - Görüntülenme: 5742
  Beğen | 22  kişi beğendi