T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SİLİVRİ - Prof Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi

Okul Aile Birliği Gelir – Gider Durumu

 

Okul Aile Birliği olarak 6 personelin maaş ve sigorta giderlerini karşılamaktayız. Aylık olarak 9.966 TL net maaş, 3.310 TL sigorta gideri, 315 TL stopaj gideri ödemesi yapmaktayız. Toplamda her ay 13.661 TL personel gideri olarak ödenmektedir.

Aile Birliğimizin Kantinden geliri bulunmaktadır ve aylık 3.150 TL kira alınmaktadır. Kantinden kanun gereği Eylül, Şubat ve Haziran aylarında yarım kira alınmaktadır.

Yönetmeliklere uygun olarak bir şirket gibi resmi olarak faaliyet gösteren, her türlü gelir ve giderini belgelerle ispat etmek durumunda olan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da denetlenen Okul Aile Birliğimiz, 24 saat aktif olan okulumuzun her türlü onarım, tedarik ve etkinliğini sizlerin de desteği ile yapmaya, sorunları büyümeden çözmeye çalışmaktadır. Siz değerli velilerimize ve ülkemizin geleceği olan güzide öğrencilerimize daha iyi imkânlar sunmak, her soruna büyümeden çözüm bulmak adına maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duymaktadır. Hedeflerimizi başarmak, okulumuzu daha da ileri götürmek adına sizlerin katkılarını bekliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.11.2012 - Güncelleme: 26.05.2022 13:34 - Görüntülenme: 3776
  Beğen | 0  kişi beğendi